ajankohtaista

Pro Metsä – palkinto Marjatta ja Eino Kollin Säätiölle

Julkaistu:
11.8.2023
Tilaa uutiskirje
Jaa tämä artikkeli

Hämeen metsäneuvosto on myöntänyt vuoden 2023 Pro Metsä - palkinnon Marjatta ja Eino Kollin Säätiölle. Metsäneuvoston mukaan Säätiö on ansioitunut erityisesti viestinnän ja vuorovaikutuksen saralla tehden ja tukien toiminnallaan päijäthämäläistä metsien moniarvoista hyödyntämistä.

Säätiö on palkintoperustelujen mukaan tehnyt myös aktiivista, innovatiivista ja tuloksekasta työtä alueellisen metsäohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi sekä lisännyt toimijoiden välistä yhteistyötä ja myönteistä toimintakulttuuria.

Pro Metsä on maakunnallisten metsäneuvostojen myöntämä tunnustus aktiivisesta, innovatiivisesta ja tuloksekkaasta työstä alueellisten metsäohjelmien tavoitteiden saavuttamiseksi. Tunnustuspalkinnon saajan valitsevat maakunnalliset metsäneuvostot saamiensa ehdotusten perusteella. Tunnustuspalkinnon saaja voi olla henkilö, työryhmä, yritys tai muu yhteisö.

Tunnustuspalkinto on puun taimi ja kunniakirja. Istutettu puu kuvaa uutta kasvua ja muistuttaa siitä, että tämän päivän työ metsässä vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Lanun puistossa, Pikku Vesijärven rannalla Lahdessa 11.8. järjestetyssä tilaisuudessa istutettiin palkintoon kunniakirjan ohella kuuluva Mangolia puun taimi.

Puun istutukseen osallistunut Säätiön asiamies talousneuvos Esko Kolli on iloinen Säätiössä tehdyn työn saamasta arvostuksesta.

–Haluamme työssämme edistää monipuolisesti kestävää metsätaloutta sekä puun käytön ja jalostuksen tutkimus- ja kehitystyötä. Aktiivisella viestinnällä osallistumme käytävään metsäkeskusteluun ja lisäämme taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän metsätalouden tunnettuutta, sanoo Kolli.  

Lisätietoja: Esko Kolli, esko.kolli@kollinsaatio.fi

Valokuvia

No items found.
Jaa tämä artikkeli