ajankohtaista

Metsä360-kilpailu peruskoulun 7.–9. luokkien oppilaille

Julkaistu:
21.4.2023
Tilaa uutiskirje
Jaa tämä artikkeli

Marjatta ja Eino Kollin säätiö ja LUT-yliopisto ovat yhteistyössä avanneet vuoden 2023 peruskoulun 7.–9. vuosiluokkien oppilaille suunnatun kilpailun, jonka avulla kannustetaan nuoria tutustumaan metsiin sekä niiden merkityksiin ja mahdollisuuksiin. Kolme parasta työtä palkitaan.

Metsä360-tunnustuspalkintoja Metsä360-kilpailu ovat tapoja nostaa esiin merkittäviä tekoja, jotka edistävät metsiemme jalostusarvon kasvua ja auttavat näkemään historiallisen voimavaramme uusin silmin.

Metsä on aina tarjonnut meille mahdollisuuden voida hyvin. Metsissä elää lupaus myös huomisen hyvinvoinnista ja kestävän kehityksen mukaisesta kasvusta. Tulevaisuuden ratkaisut voivat löytyä meille kaikille tutusta metsästä, vielä tunnistamattomista mahdollisuuksista.

Uskomme erityisesti nuorten näkevän metsän innostunein silmin ja löytävän arvoa sieltä mistä sitä ei ole vielä osattu etsiä. Kannustamme kilpailulla miettimään mitä metsä meille tulevaisuudessa mahdollistaa, ja kuinka sen arvon voisi tuoda muiden ulottuville. Tehtävänä on suunnitella ja kuvata maksimissaan 5 minuutin pituinen video, jossa oppilaat tuovat esiin omat ideansa ja havainnollistavat, mikä metsässä heille on arvokasta.

Osallistumalla videokilpailuun yksilöinä, pienryhmänä tai luokkana on mahdollista päästä kolmen palkittavan työn joukkoon. Voittajatyö palkitaan 3 000 euron suuruisella palkinnolla, toiselle sijalle sijoittunut 2 000 euron palkinnolla ja kolmannelle sijalle sijoittunut 1 000 euron palkinnolla.

Osallistumisohjeisiin, arviointikriteereihin ja edellisien vuosien voittajiin pääsee tutustumaan  

tästä linkistä

 

Lisätiedot: Kollin säätiö, asiamies Esko Kolli esko.kolli@kollinsaatio.fi,puh. 050 0712 458

Valokuvia

No items found.
Jaa tämä artikkeli