ajankohtaista

Kollin Säätiön uudet www-sivut ja logo

Julkaistu:
2.2.2022
Tilaa uutiskirje
Jaa tämä artikkeli

Kollin Säätiön www-sivut on uudistettu. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli, että sivustosta tulee selkeä ja helppokäyttöinen ja että sivut skaalautuvat joustavasti näyttöpäätteen, tabletin sekä älypuhelimen näytölle.  

Apurahahakemisen perusteet ja vaiheet on käyty sivuilla selkeästi läpi. Apurahatestin avulla voi arvioida mahdollisuutta apurahan saamiseen. Sivustolla esitellään myös toteutuneita ja meneillään olevia hankkeita. Uudistuksena www-sivuille tuli myös GDPR:n mukainen sähköinen tunnistautuminen apurahahakijoille. Vahvan sähköisen tunnistamisenavulla apurahan hakijat voivat turvallisesti vahvistaa henkilöllisyytensä. Sähköinen tunnistautuminen korvaa aikaisemman salasanakäytännön mukaisentunnistautumisen.

Voit tutustua sivuilla myös Metsä360 tunnustuspalkintoon, Arvokas Metsämme dokumenttielokuvaan sekä Kollin Kiinteistöjen tarjontaan. Sivustolta löytyy lisäksi ajankohtaisosio, jossa julkaistaan Kollin Säätiön ajankohtaisia asioista, tilannetietoa hankkeista, jossa Kollin Säätiö on mukana sekä muita mielenkiintoisia uutisia.

Verkkosivujen uusimisenyhteydessä uusittiin myös Kollin Säätiön logo ja visuaalinen ilme. Loppu tulos on selkeä, nykyaikainen ja uusin kuvin kuvitettu.

Toivomme, että uudet nettisivut palvelevat Teitä entistä paremmin!  

 

Lisätiedot: Kollin Säätiö, Esko Kolli, puh. 050 071 2458

Valokuvia

No items found.
Jaa tämä artikkeli